Sista kvällen på Öland innan flyttlasset går...

Familjen / Permalink / 0

Just nu är det världens mysigaste kväll.....Lamporna är släkta och massor av ljus tända, ute faller regnet och blixtarna dyker upp var och varannan minut lyser himlen upp av blixtar och dunder.

Den minsta sover och de två äldre är för en gångs skull sams. Hur funkar det egentligen? Kommer ni ihåg när man var liten och man aldrig kunde leka 3 st ? Funkar den ekvationen bland syskon med ? 

För idag har dom bråkat till och från konstant hela dagen. När vi var och handlade mat i eftermiddags vet jag inte hur många gånger jag bad dom lägga av i affären. Tror ni dom lyssnade ?
NÄ! 
Så då hotade jag till slut med att om dom inte slutade nu så skulle jag lägga mig rak lång på golvet och gallskrika i affären.

Dom tystnade snabbt och helt plötsligt var det teamwork igen, tack och lov det hade ju varit skitpinsamt om jag skulle behöva stå vid mitt hot och verkligen gallskrika.

Under förmiddagen var vi iväg och hjälpte en vän med målning av brädor. Både pytte och William hjälpte till. Finast var nog min bil där William hade satt lite vita tumavtryck på billacken och pytte gjorde riktiga handavtryck med nån faluröds liknande färg.

Som tur var med lite observanta grannar runt omkring upptäcktes barnens konstverk innan det torkat in.

Men dom han väl in på en fyndsida under bortskänkes för en stund.

Men just nu sover den lilla, vi andra njuter av ovädret.
Imorgon blir det hemfärd och åter till packningen om 7 dagar går flyttlasset ........

Liknande inlägg

Till top