Kärlek till dig själv ......

Allmänt, Tänkvärt / Permalink / 0

En helt fantastisk känsla infann sig idag.

Solens strålar fångade mitt ansikte och jag kände de där fantastiska Vår känslorna bullra genom kroppen. I bilen spelade Darins må du leva, jag rycktes med av tonerna. 
Vi skulle åka och bada jag och dom stora tjejerna.
Kände lusten att träna och hoppade i och körde ett pass motionssim. Ja ni som känner mig väl satte väl kaffet i halsen men jag hade så mycket energi så mycket livslust att den var tvungen att komma ut. Jag busade med tjejerna och ställde upp på allt i från vattenruschkana, till att hoppa trampolin och surfa på såna flytgrejor i vattnet.
Helt slut när vi var klara och höll på att somna i bastun. Men då slog tanken mig, jag är jag. Jag älskar att vara jag när jag får vara en smula barn men samtidigt vuxen. Att faktiskt ha rättten att tala om vad som är rätt och fel i vårt liv utan att lyssna på andra eller på sociala medier? Jag tror nämligen att vi påverkas av detta oerhört och att det skapar mer stress i vår redan stressade värld.

Men just idag var det en sån där einsteindag, jag älskar mig själv och jag är nöjd med min sarkastiska ironiska inställning till livet ....... barnen säger att när du är så där galen är du som bäst.
Jag gillar ju mig själv bäst  då.
Poängen  är inte att det ska handla om mig och mina känslor utan snälla världen där utanför! Strunta i vad som skrivs, vilka jävla normer som är satta. Säg ja till dig själv din lycka och vad du vill göra. Då blir du lycklig och det är det enda som räknas i slutändan.
Mer kärlek och mindre skitsnack åt folket 
Ha en underbar helg 
Pöss

Till top